Etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen karda kaşar yuvarlama yarışı öncesinde kadınlar kategorisinde yarışa katılanlar, soğuk hava nedeniyle halay çekerek ısındı.
Kadınlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenen yarışta, iki adet 15 kiloluk oval eski kaşar, kayak merkezinin üst kısmından aşağı doğru bırakıldı.
Oldukça renkli ve eğlenceli anların yaşandığı yarışlarda, yuvarlanan kaşarı yakalayanlar, hem yarışmayı kazandı hem de kaşarın sahibi oldu.
Yarışmaya katılanlardan Meryem Yılmaz, festivalin renkli görüntülere sahne olduğunu anlatarak, "Kaşar yuvarlama yarışmasına halay çekerek hazırlandık, iyi hazırlandık, güçlüyüz, kazanacağız, iddialıyız." dedi.
Kadınlar kategorisinde birinci olan Sara Koyuncu da heyecanlı bir yarışa katıldığını ifade ederek, "Heyecanlıydım, üşüdüm ısınmak için halay çektim, kazandım mutluyum. Kaşarı anneme hediye edeceğim, arkadaşlara da vereceğim." diye konuştu.
Erkekler kategorisinde birinci olan Baran Alkan ise birinci olup kaşarı kaptığı için mutlu olduğunu söyledi.
Karda yuvarlanan kaşarı yakalama yarışı 🙂 Nelerden mahrum kalmışız. Ama reklam reklamdır. Dikkat çekmeyi biliyorlar. İlginç konu 🙂
Orjinali budur. 😀
[MEDIA=youtube]HAuJpFQsa60[/MEDIA]
hahahahahaha bu ne yaw. adamlar kaşar peynirden daha çok zıplıyor. Bence birbirlerini yakalamaya çalışsalar daha iyi olurdu. 2 kilo kaşar için nerdeyse ölecekler hahaha hahaha
öndeki siyah şoırtlunun performansı on numara