Yorumsuz... :D
" W£L!K£ " Aktif Üye Katılım 1 Kasım 2014 19 Aralık 2014 #2 böyle durumlarda eşlerin git giderek odunlaştığınımı görüyoruz...
Ugur Administrator Katılım 8 Nisan 2013 19 Aralık 2014 #4 " W£L!K£ "' Alıntı: böyle durumlarda eşlerin git giderek odunlaştığınımı görüyoruz... Genişletmek için tıkla ... Odunlaşan erkeklerdir her daim. Kadın 80 yaşına da gelse hala bir fidandır.es:
" W£L!K£ "' Alıntı: böyle durumlarda eşlerin git giderek odunlaştığınımı görüyoruz... Genişletmek için tıkla ... Odunlaşan erkeklerdir her daim. Kadın 80 yaşına da gelse hala bir fidandır.es:
" W£L!K£ " Aktif Üye Katılım 1 Kasım 2014 19 Aralık 2014 #5 Ugur' Alıntı: Odunlaşan erkeklerdir her daim. Kadın 80 yaşına da gelse hala bir fidandır.es: Genişletmek için tıkla ... Böyle hemende pes edilmezki..daha tadını çıkaramadım.. sen eklee az daha hemen ben cevap yazarım..D
Ugur' Alıntı: Odunlaşan erkeklerdir her daim. Kadın 80 yaşına da gelse hala bir fidandır.es: Genişletmek için tıkla ... Böyle hemende pes edilmezki..daha tadını çıkaramadım.. sen eklee az daha hemen ben cevap yazarım..D
Ugur Administrator Katılım 8 Nisan 2013 26 Haziran 2016 #8 MURATS44' Alıntı: eytan-istif.jpg Genişletmek için tıkla ... Aynen, hoşgeldin üstadım der.
Titanic topragizbiz.com Katılım 26 Haziran 2013 27 Haziran 2016 #9 hoşceldun uşağum hacen söyle paa sen neredeydiun!:haha:
deniz feneri Aktif Üye Katılım 13 Ocak 2017 Yaş 44 11 Ağustos 2017 #10 İşte erkekler herşey alana kadar