TopragizBiz
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Portal
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Genel
Dini Konular
Kuran Okumak İçin mi Yaşamak İçin mi İndi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
[QUOTE="MURATS44, post: 3316, member: 10"] [SIZE=3][FONT=georgia]Çok konuşuyorsun ayrıca BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ konuşuyorsun. Olayın çığrından çıkmış bir hali yok. Cümlelerim oldukça normal. Çığrından çıkmış gibi göstermeye çalışsanda boylı ve süslü cümlelerine rağmen amacını anlamış bulunuyorum.. Kendi çapında Allahın emir ve yasaklarını sorgulama cüreti gösteriyorsan sana eyvallah derim. Cesaretini de ayakta alkışlarım. Allaha savaş acacak kadar cesur olduğun için. İkra , sözünü sana açıkladığım şeklini okuma zahmetinde bulunmadığın için kabul edemiyorsun içindekileri. İkra demek , sadece kuranı yüzden oku demek değil. alemleri oku, kainatı oku, ağaçları oku , dağları oku .. herşeyi oku ve tefekkür et. Okuduğun , yani senin okuyup anlayamacağın konu ise; okunan herşey bizi Yüce yaradana götürür. Herşeyi hakimi ve tek sahibi ALLAHac'tır. Herşeyin hakimi , yaradıcısı ve herşeyin bir gün tekran ona Döneceği Yüce ALLAHac sana demez ki, kalkta beni sorgula. Sana cümlelerde sorgulamak için açık kapı bırakmaz. Herşeyi kusursuz yaratmışsa sana demezki , hele bak biyerde yanlış yaptım mı. ? Haşaaaaa, sümme haşaaa...... bukonunun amacı hedefi düşündürmek değil dediğin gibi, Amacın ilahi emirlerinde sorgulanabilir olduğunu gösterme çırpınışın. Sen kimsin ki, hedef düşündüresin. Yapılması gerekenler , uyulması gerekenler açık açık bellirlenmişken , aklına gelen basit bir soruyu araştırmadan böyle sazan gibi atlaman niyetini belli ediyor. Sen bunu sorgulama kapasitesinde de değilsin, yetkisinde de değilsin. Kuranın ne için geldiğini , nerden geldiğini aç ilim kitaplarında , tefsir ve ilmilal kitaplarında oku. Hiçbirşey bilmeden öğrenmişsin bir ikra , sonra kurana. Tekrar söylüyorum. Her kimsin bilmiyorum ama bu konu seni aşar. Amacın öğrenmek değil , ortalık karıştırmak. ;);););)) Senin süslü cümlelerinle ben daha önce defalarca karşılaştım. Hem gerçek hayatta hem sitelerde. O kadar basit açıklarla kimliğinizi ele veriyorsunuz ki ;) Sen git başka sitelerde dene şansını. Burda yemedi. [/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Genel
Dini Konular
Kuran Okumak İçin mi Yaşamak İçin mi İndi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…