Türk Usulü Park Yasağı

Türk Usulü Park Yasağı

Ugur

Ugur

Administrator

Motorları kim çalıyor acaba?

park15_zpsd9b74d82.webp
park15_zpsd9b74d82.webp

Polisay derken?

park3_zps82aff922.webp
park3_zps82aff922.webp

Anasının kapısı :D

park2_zps7e54df18.webp
park2_zps7e54df18.webp

Sıkıyorsa parket.

park1_zpsc9c8ec9d.webp
park1_zpsc9c8ec9d.webp

Otomatik kapı

park16_zpsd67fcfe7.webp
park16_zpsd67fcfe7.webp

Lastik güm.

park14_zps5b12afe7.webp
park14_zps5b12afe7.webp

Bizde yalan yok :D

park13_zps4919f87d.webp
park13_zps4919f87d.webp

park12_zpsb080b464.webp
park12_zpsb080b464.webp

park11_zpsfcbf7b8d.webp
park11_zpsfcbf7b8d.webp

Otel oyar :D

park10_zpseddf73fb.webp
park10_zpseddf73fb.webp

Öküzlere serbest

park9_zpsf872edd6.webp
park9_zpsf872edd6.webp

park8_zpsfdc55db6.webp
park8_zpsfdc55db6.webp

park7_zpsdb91df24.webp
park7_zpsdb91df24.webp

Bark yasaktır

park6_zpsb5d3b19b.webp
park6_zpsb5d3b19b.webp

park5_zpsc80f6919.webp
park5_zpsc80f6919.webp

park4_zps378d7db0.webp
park4_zps378d7db0.webp

Zamane Bebekleri
Ugur
park11_zpsfcbf7b8d.webp
park11_zpsfcbf7b8d.webp

Bunu sevdim imzalı möhürlü hahahahahahaha

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta Belediye Başkanı Arturas Zuokas, araçlarını yanlış yere park eden şoförlere "ders vermek" için bisiklet yoluna çeken bir Mercedes'in üzerinden tankla geçti. Kameralar önünde arabayı ezip geçen "Çılgın Başkan" lakaplı Zuokas, "Lüks arabalarını bisiklet yoluna ve kaldırımlara park eden bu şoförlerden artık bıktım. Belki de bu tank, hatalı park yapanların gözünü korkutmaya yarayabilir" dedi. Zuokas'ın, Vilniuslulardan Belediye Başkanlığı'na yüzlerce şikayet mektubu gelmesinden sonra kurallara uymayan şoförlere gözdağı vermek için böyle bir yönteme başvurduğu belirtildi. Zuokas'ın park ihlaline karşı başlattığı medya kampanyasının parçası olduğu tahmin edilen görüntülerde, 43 yaşındaki siyasetçininin kullanılmaz hale gelen Mercedes'in sahibinin elini sıkarak, bir daha yanlış yere park etmemesi için uyardığı görüldü.

Burdan izleyin

Türkiye de böyle bir şey olsa birde, arabayı ezen, araç sahibiyle konuşsa ?

Park yasağına en güzel çözüm. hahaha

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta Belediye Başkanı Arturas Zuokas, araçlarını yanlış yere park eden şoförlere "ders vermek" için bisiklet yoluna çeken bir Mercedes'in üzerinden tankla geçti. Kameralar önünde arabayı ezip geçen "Çılgın Başkan" lakaplı Zuokas, "Lüks arabalarını bisiklet yoluna ve kaldırımlara park eden bu şoförlerden artık bıktım. Belki de bu tank, hatalı park yapanların gözünü korkutmaya yarayabilir" dedi. Zuokas'ın, Vilniuslulardan Belediye Başkanlığı'na yüzlerce şikayet mektubu gelmesinden sonra kurallara uymayan şoförlere gözdağı vermek için böyle bir yönteme başvurduğu belirtildi. Zuokas'ın park ihlaline karşı başlattığı medya kampanyasının parçası olduğu tahmin edilen görüntülerde, 43 yaşındaki siyasetçininin kullanılmaz hale gelen Mercedes'in sahibinin elini sıkarak, bir daha yanlış yere park etmemesi için uyardığı görüldü.

Burdan izleyin

Türkiye de böyle bir şey olsa birde, arabayı ezen, araç sahibiyle konuşsa ?

Park yasağına en güzel çözüm. hahaha

Adamın arabasını ez sonra elini sık, Adamın yerinde ben olsam ben de onun boğazını sıkardım. hahaha

Ben kafasına sıkardım boğaz ne ki? Önce kafasına sıkar sonra da panzerle kafasının üstünden geçerim.

ha ha ha.. Çok güzel toplanmış bu resimler.. Emeğine Sağlık...