Karel Santral Servisi - İstanbul

Katılım
13 Ekim 2018
Yaş
38
Metro Telekom olarak İstanbul’un tüm ilçelerinde Karel santral servisi hizmeti yürütmekteyiz.Temel olarak ilke edindiğimiz en önemli husus; müşterilerimizin haberleşme ve iletişim cihazlarında yaşamış oldukları sorunlara en kısa sürede müdahale etmektir. 15 yıllık bilgi birikimi ve iş sahasında edindiğimiz tecrübelerimizle kalıcı ve tekrar etmeyen çözümler sağlamaya gayret gösteriyoruz. Arıza veya yeni santral kurulumu için çağrı merkezimizi aramanız yeterlidir. Yapılacak işleme göre uygun donanımlı teknik servis ekibimiz en kısa sürede firmanızda olacaktır.

Bakırköy Karel Santral Servisi

Bakırköy Karel Santral Servisi sektöründeki yeri 13 yıllık bir deneyimin ardından 2003 yılında bakırköy bölgesine şube kurulmasıyla başladı. Kısa bir sürede İstanbulda ulaştığı pek çok müşteri çevresiyle büyüyen Karel Servis, bugün Telekom ve Güvenlik sektörü pazarının önde gelen kuruluşları arasında yerini almıştır. Santral ve çevre birimleri konusunda satış ve teknik servis hizmeti veren bir firma olarak amacımız en yüksek hizmet kalitesi ve kullanıcı mutluluğu sağlayarak, en geniş kitleyi kaliteli ve güvenilir hizmetle buluşturmaktır. Marka ve Model farketmeksizin birçok santralin bakımı ve onarımını gerçekleştiriyoruz

Başakşehir Karel Santral Servisi

Başakşehir Karel santral servisi olarak kurulduğumuz 2003 yılından itibaren İkitelli, Halkalı, Başakşehir, Altınşehir ve Bahçeşehir bölgelerinde hizmet vermekteyiz. Alanında uzman sertifikaları kazanmış son derece profosyonel kadrosu ile tamamen müşterilerin memnuniyetini gözetmiş ve müşteri odaklı olmayı hedeflemiştir. Başakşehir karel servisi sürekli gelişen teknolojik cihazları bünyesinde barındırmış ve bu gelişen teknolojinin takipçisi olmuş ve kendini sürekli geliştirmiştir. Servis ekiplerimiz en az 10 yıllık tecrübeye dayalı ve teknolojik ekipmanlar ile çalışan işinin ehli personelimizden oluşmaktadır.

mecidiyekoy-karel-santral-servisi.jpg mecidiyekoy-karel-santral-servisi.jpg


İkitelli Karel Santral Servisi

İkitelli Karel santral servisi Başakşehir, Halkalı, Sefaköy ve Güneşli bölgelerini kapsamaktadır. Telefon hattınızda internetinizde yada firma içi iletişiminizi sağlayan ekipmanlarla ilgili yaşadığınız arızalarınız için İkitelli karel santral servisi ile irtibata geçebilirsiniz. Yaşadığınız problemin firma içi altyapıdan mı kaynaklandığı yoksa yoksa hizmet aldığınız operatörün sisteminden mi olduğu tespit edildikten sonra gerekli çalışmalara başlanacaktır.

Mecidiyeköy Karel Santral Servisi

Mecidiyeköy bölgesi yoğun iş temposu ve telefon trafiği olan ilçelerimizden biridir. Bu sebeple telefon santrali ve diğer iletişim araçlarının arıza yapması durumunda iş kaybı yaşanmaması için arızaya en kısa süre içinde müdahale edilmelidir. Mecidiyeköy karel santral servisi bu gibi durumlarda şöyle bir anlayış geliştirmiştir. Önce arıza kaydınız eksiksiz bilgilerle alınır daha sonra Mecidiyeköy Karel santral servisi şubemiz arasında konumunuza en yakın olan teknik servis ekiplerine ulaşılıp müsait olup olmadıkları sorulur. Size en kısa süre içinde gelebilecek servis bulunduktan sonra direk olarak firmanıza yönlendirilir. Böylece hem size en yakın hemde o esnada direk size yoğunlaşabilecek bir servis ekibimize ulaşılmış dolayısı ile zaman açısından büyük kazanç sağlanmış olursunuz.

Kaynak: Karel Santral Servisi | Avrupa Yakası Ana Bayi | 0850 888 10 25
 
Geri