Tarih Mustafa Kemal'den Erdoğan'a Türkiye Gerçeği!

Mustafa Kemal'den Erdoğan'a... İşte Türkiye gerçeği!


mustafcwc.jpg mustafcwc.jpg



Kaynak: haber7
 
Sitedeki diğer konuya , yani ;

Türkiye'deki en başarılı başbakan kim? konulu anket sorusuna da oldukça güzel bir cevap olmuş. Bu videoda söylenenleri ve ülkenin yaşadıklarını inkar edecek kimler var acaba?

Ya da nasıl bir mantıkla , ülkenin geçmişi ve bugünü arasındaki böyle bir farkı görmezden gelip hala başkalarını savunacaklar.

Ülke karanlıklar içerisinden , rezalet ve perişanlıklar ülkesiyken bugün kü hali kendileri sebepolduğu halde ısrarla geçmişi savunanlara söylenecek bir şey yok. Video her şeyi anlatıyor.
 
Böyle bir video'nun ve konunun açılması gerçekten çok büyük bir ayıp.
Kaç sene önceki şeyler ile bugünleri karşılaştırıyorsunuz. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK düşmanlığından başka bir şey değil bu eğer Mustafa Paşa olmasaydı şuan Cumhurbaşkanı dediğiniz yolsuzluk yapan dini devlet ile karıştırıp cahil türkiyenin aklını çelen ayakkabı kutucusu ve onun yandaşları bugünlere gelemezdi. Bunlara rağmen hala, Tayyibi destekliyorsunuz ya.
 
daha konuyu bile anlamamışsın. Herkesin kendi sesi ve görüntüsü. Kendi seslerinden Türkiyenin halleri. Ayrıca yolsuzlukta kemalin üzerine yok. Uzmanıdır o konunun. Ssk dan başla chp deki kayıp 1 trilyonun hesabını bile veremedi daha. Ayakkabı kutusu ayrıca direk kendisinden çıkmadı. Saldıracak konu bulamadığınız için de sürekli aynı masal. Aynı hikaye. ayakkabı kutusu da ayakkabı kutusu................

Herşey para değil. Ayrıca din işlerini devlet işlerine karıştırıp dinsizlerin işini mi görmedi. Bu dinsizler gittikşleri devletdairelerinde kapı dışına mı atıldılar.

Bugüne kadar bir Allahın kulunu başı açık mini etekli diye herhangi bir sıkıntıyla başbaşşa bırakmadılar. Bir tek başı açık mini etekli insan bu görüntüsü yüzünden dışlanmadı , görevinden atılmadı. Mesleğinden atılmadı...

Ama geçmişinize bakınca , bütün dinsizliklerin arşivi gibisiniz. Maşallahınız var o konuda.
Cami kapatmak
CAmiyi ahır yapmak
camiyi birahane yapmak
camiyi chp seçim bürosu yapmak
camiyi satmak
kuranı yasaklamak
ezanı yasaklamak
namaz kılanı irticacı diye mesleğinden atmak
namaz kılanı devlet dairesine sokmamak
kamusal alan türküsüyle her yerden dışlamak( ki, kamusal alan halkın alanıdır. Kamuya aittir. Onu bile kendinize çevirdiniz?
orduda ve diğer yerlerde namaz kılanları fişlemek
imam hatip okullarını kapatmak
...
...

daha yazacak çok şey var. Öyle yada böyle bu günlere geldik. Günümüzdeki zihniyeti nasıl? Terör yandaşçısı , açık açık terörü destekleyen , onları savunan, terörist cenazelerinden çıkmayan ve başka ülkelere kendi ülkesini karalayıp şikayeteden , ülkedeki herşeye karşı olan bir chp ve onların destekçileri.

BEnce bu videonun yayınlanması değil hala ortaya çıkıpta konuşabilmeniz ayıp. Biraz insan birazvicdan olsa kemoşu desteklemezdiniz. Kalkıpta bir vatan hainini övmezdiniz. Ayıp ayıp. Her şey ortada.. Biz göz önünde olanı söylerken bir ayakkabı kutusundan öteye geçemiyorsunuz.

Video elbette birilerinin zoruna gidecekti. Ki, zoruna gidenlergerçekleri görünce hemen savunmaya geçecek. Çok normal. Ama GERÇEKLER ACIDIR maalesef. Bunları görüpte hala din düşmanlarını savunmak ise çok daha acı.

.......................
 
Kılı Politika Haberleri

bu videoyu yayınlamak ta ayıp olsa gerek. Çünkü chp yapınca sorun yok. Yolsuzluk ve hırsızlığın belgesi. Neden orda inkar edemedi bunu :D

Kendi adamları "hırsızsınız" diye bağırıyor. Kendisine rüşvet verdiğini söylüyor da , kemoş efendi ağzını açıp bişey diyemiyor :) Ne kadar normal demi :)
 
chp anıtkabre giderken terör marşı söylüyor. demekki neymiş? Aponun askerleri olmuşlar. Zaten bu mikroplar islam düşmanı. Bu vidyo bütün haber kanallarında gösterildi. Gerçeklerin vidyosu. Bazılarının buna karşı olmaları son derece sıradan. Çünkü cehepe ve yandaşları bu topraklardaki bütün doğrulara, bütün güzelliklere , bütün gelişmelere karşı. Tarihleri boyunca bir tek güzel işleri olmadığı gibi , günümüze kadar inananlara zulmetmiş faşist bir partidir. Yandaşlarıda öyle. Faşitlerin sonu geldi artık.
 
Bunlar da ilginizi çekebilir...
Nutuk (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Ugur
  • Ugur,
  • Ansiklopedi
  • 0    1K
Mustafa Kemal Atatürk
  • Ugur
  • Ugur,
  • Biyografiler
  • 2    5K
Geri