Ugur Administrator 27 Ağustos 2017 Görüntüleme: 3K Cevaplar: 7 #1 Emrin Olur Başım Gözüm Üstüne... mqdefault.webp Önceki Konu Deniz Toprak Ft. Resul Dindar - Sebebi Sensin Sonraki Konu Estiri Oğlan Estiri - Hasan Kavallı Son düzenleme: 20 Haziran 2025
Emrin Olur Başım Gözüm Üstüne... mqdefault.webp Önceki Konu Deniz Toprak Ft. Resul Dindar - Sebebi Sensin Sonraki Konu Estiri Oğlan Estiri - Hasan Kavallı
Kaptan43 5 Yıldızlı Kaptan 30 Ağustos 2017 #6 Türkü güzelde ben anlamayim, cünkim karatenizli degilum daaa...
Ugur Administrator 30 Ağustos 2017 #7 Kaptan43' Alıntı: Türkü güzelde ben anlamayim, cünkim karatenizli degilum daaa... Genişletmek için tıkla ... Türkü Karadeniz türküsü değil. Orjinali burda: Mustafa Cihad - Emri olur
Kaptan43' Alıntı: Türkü güzelde ben anlamayim, cünkim karatenizli degilum daaa... Genişletmek için tıkla ... Türkü Karadeniz türküsü değil. Orjinali burda: Mustafa Cihad - Emri olur
VuSLaT Aktif Üye 15 Şubat 2020 #8 Harika söylüyor sesi çok hoş, Mustafa cihat daha bir ezgi tadında söyler