denizf Aktif Üye 12 Ekim 2017 #1 Canı yanan sabretsin Canı yakan canının yanacağı günü beklesin Hz.Muhammed(s.a.v.)
denizf Aktif Üye 14 Ekim 2017 #2 Konu ne olursa olsun verdiğin üzüntü ve aldığın ah bir cam parçasından daha keskindir Dönüp dolaşıp üzerine basarsın
Konu ne olursa olsun verdiğin üzüntü ve aldığın ah bir cam parçasından daha keskindir Dönüp dolaşıp üzerine basarsın
Kaptan43 5 Yıldızlı Kaptan 14 Ekim 2017 #3 deniz feneri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Artik tersi olmaya basladi. Yapanlarin kiranlarin incitenlerin yanina kar kaliyor gibi. Öylelerini gördüm mü kiziyorum.
deniz feneri' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Artik tersi olmaya basladi. Yapanlarin kiranlarin incitenlerin yanina kar kaliyor gibi. Öylelerini gördüm mü kiziyorum.
denizf Aktif Üye 14 Ekim 2017 #4 Yok abi kalmaz emin ol sadece vakti saati vardır,Rabbim asla kimsenin yanına bırakmaz mazlumun üzüntüsünü
Yok abi kalmaz emin ol sadece vakti saati vardır,Rabbim asla kimsenin yanına bırakmaz mazlumun üzüntüsünü