İzmir Lazer Epilasyon

grapseo

topragizbiz.com
Katılım
16 Eylül 2017
İzmir Leke Tedavisi

Güzelliğine ve bakımına önem veren kadınlar için sunmuş olduğumuz dermatoloji hizmetleriyle yıllar boyunca sürdürülebilir hizmet akışı sunmaktayız. Notox Dermatoloji Merkezi kapsamında İzmir kentinde sunduğumuz estetik ve benzeri tıbbi uygulamalar tamamen dikkat edilerek yapılmaktadır. Özelliklede kadınların güzelliklerini korumalarında ve aynı zamanda olası cilt ve deri sorunlarına çözümler üretmekteyiz. İzmir leke tedavisi hizmetlerimizde yine aynı kulvarda olan ve çeşitli uygulamalarda sunulmaktadır.


İzmir Lazer Epilasyon

Bu uygulamalar içerisinde yer alan İzmir lazer epilasyon hizmetleriyle de hastalarımızın yanında olmaktayız. Uygulamalarımızın tamamı doktorumuz tarafından gerçekleşmekte olup, aynı zamanda uygulama süreci boyunca uzman kadro ile hizmetlerimizi sunmaktayız. Daha sağlıklı ve steril ortamlarda hastalarımızın tüm kaygılarını ortadan kaldırmaktayız.

İzmir Botoks Uygulaması

İzmir kentinde insanlara sadece lazer epilasyon ve leke tedavisi üzerine hizmetler sunmuyor. Birçok farklı deri ve cilt rahatsızlıklarından çeşitli ağrılara kadar birçok farklı tıbbi alana yönelik hizmetler gerçekleştirmekteyiz. Dermatolojik testler ve uygulamalar dahilinde yapmış olduğumuz uygulamalarda İzmir botoks uygulamalarına yönelik hizmetleri de sunmaktayız. Cilt kırışıklıkları, yaşlılığı ortadan kaldırma ve yüz hatlarında oluşan tüm çizgiler üzerine başarılı uygulamalar neticesinde ilgili kişinin hayata karşı daha gülümseyen yüzle yaşamasını sağlamaktayız. Öte yandan cinsel yollarla bulaşan hastalıklarda dahil tırnak, saç ve ağız hastalıklarında da etkin tedavi yöntemlerimiz bulunmaktadır. Sağlık merkezi kapsamında yer alan dermatoloji kliniğimize uğrayarak doktorumuz tarafından daha detaylı görüşmeler sağlayabilirsiniz.
 
Geri