Ugur Administrator 7 Nisan 2015 Görüntüleme: 5K Cevaplar: 2 #1 TRT’de yayınlanan Filinta dizisinin muhteşem görsel efektleri nefes kesiyor. İzlemenizi tavsiye ederim... Önceki Konu Doğa İçin Çal 6 - Çökertme, Ateş Attım Samana (Gımıldan) Sonraki Konu Raşit Avcı - Akdeniz Son düzenleme: 21 Şubat 2018
TRT’de yayınlanan Filinta dizisinin muhteşem görsel efektleri nefes kesiyor. İzlemenizi tavsiye ederim... Önceki Konu Doğa İçin Çal 6 - Çökertme, Ateş Attım Samana (Gımıldan) Sonraki Konu Raşit Avcı - Akdeniz
BULUT Super Moderator 29 Ekim 2015 #2 TRT işi çözmüş. Gerçekten süper bir dizi. Hem konusuyla hem efektleriyle. Diğer kanallarda dizi çektiğini sanıyor
TRT işi çözmüş. Gerçekten süper bir dizi. Hem konusuyla hem efektleriyle. Diğer kanallarda dizi çektiğini sanıyor
VuSLaT Aktif Üye 29 Ekim 2015 #3 Bilgisayar sistemiyle efekler olmasaydıda görerdik,,,onlarla zengin duruyor diziler sahneler...benim tarzım değil
Bilgisayar sistemiyle efekler olmasaydıda görerdik,,,onlarla zengin duruyor diziler sahneler...benim tarzım değil