Ugur Administrator 24 Ağustos 2013 Görüntüleme: 6K Cevaplar: 3 #1 Para her kapiyi acarmis. Önceki Konu Bilgisayarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? Sonraki Konu Bana Kısaca Sübhaneke Derler
Para her kapiyi acarmis. Önceki Konu Bilgisayarda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır? Sonraki Konu Bana Kısaca Sübhaneke Derler
Ugur Administrator 25 Ağustos 2013 #3 MURATS44' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Nadal'a (erkek tenisci) tribunden birisi "benimle evlenir misin?" diye bagiriyor.Nadal sadece gulerek tepki veriyor. Ayni teklif Steffi Graf'a da (Bayan tenisci) yapiliyor.Onun cevabi; -Kac paran var?
MURATS44' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Nadal'a (erkek tenisci) tribunden birisi "benimle evlenir misin?" diye bagiriyor.Nadal sadece gulerek tepki veriyor. Ayni teklif Steffi Graf'a da (Bayan tenisci) yapiliyor.Onun cevabi; -Kac paran var?
BULUT Super Moderator 25 Ağustos 2013 #4 . kaç paran var.? belki adam köşeyi dönmek iiçin söyledi. bir şampiyonlukta dünyanın paraını alıyorlar. tenisçimi olmak lazım acaba?
. kaç paran var.? belki adam köşeyi dönmek iiçin söyledi. bir şampiyonlukta dünyanın paraını alıyorlar. tenisçimi olmak lazım acaba?