Orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi. Chp ve iyi parti ne diyecek?

MURATS44

Super Moderator
Katılım
16 Nisan 2013

Orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi​

Orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendiMuğla’nın Dalaman ilçesinde ve Fethiye'de çıkan çıkan orman yangınlarını PKK üslendi.

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Karacaağaç Mahalle Mezarlığı'na yakın ormanlık alanda 400 hektarlık ağaçlık alan yandı. Çıkan yangına 20'ye yakın helikopterle havadan, 77 arazöz ve 426 yangın söndürme işçisiyle karadan müdahale edildi.

BEBEK KATİLİ ÖRGÜT ORMANLARIMIZI DA YAKTI​

İki gündür süren orman yangını PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ çıkardı. Terör örgütü PKK’lıların üstlendiği yangında can kaybının olmadı.

Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi CHP adayı İmamoğlu'na oy istedi​

Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Zerin Ruken önümüzdeki 23 Haziran İstanbul seçimleri için "CHP adayına oy verin" çağrısında bulundu.

22 Mayıs tarihinde çekilen ve sosyal medyaya düşen videoda terör örgütü PKK'nın sözde yöneticisi Zerin Ruken, CHP-HDP ve İyi Parti'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na oy isteyerek Chp ile ortaklık yapanlar bugün ormanlarımızı yakıyor.

Birkaç gün öncesine kadar Hdp nin İyi partililere " bizim oylarımızla oradasınız" diye meclis kürsüsünden seslenenler bugün ormanlarımızı yakıyor.

chp+iyi parti+pkk arasındaki anlaşmaları dünya biliyor. Her koşulda teröristleri savunan chp , dağdaki teröristlere "özgürlük savaşçıları" diyen chp Muğladaki orman yangınlarının suçunu da Akpartiye atacak kadar alçalılar. yakında onu da duyarız.

Pkk orman yangınlarını üslenirken chp bunu akpartiye yıkmanında yalanını üretecektir mutlaka :)

Marmarayı biz yaptık diyenler , yarın s400 leri de biz aldık diye meydana çıkarlar. :)


Chpkk bu orman yangınlarının hesabını vermeli.

duzenleme litespeed cash test.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri