Aktif Üye
söylecek sözüm kalmadı ozaman şehitlerrin yerine siz olun lütfen siz savaşın burada martaval okuyarak yok o parti yok bu parti yok şu parti diyerekk hala ak parti akparti diyorsunuzyaa helal diyorum. 2003 -2015 bu kadar zaman zarfında bir kaç yol bir kaç köprü yaparak soyulup sogana döndük ve artı üste sayısını unuttum şehit verdik olmadı birde efendim hdp vallaa uçan bir türkiyeye sahibiz gerçektende çok çalışmış akparti kesesini doldururken pkk donanamasını yapmış zaten ama tabi sayın murat44 beyin tabiriyle tabiriyle bunlarr sadece chp ve mhp nin suçu 12 senede öncesi ve sonrası bukadar zaman içinde biz çokta ilerlememişiz bari onu görün yok ama görmeye zahmet etmeyin. sizin gibi insanlar göremez bunu.
at gözlüklü edebiyata gelince ben tüm edebiyatı bilmesemde incelerim fikir sahibi olurum ama en kötüsü ne biliyormusunuz beyin yıkama edebiyatı siz kendi edebiyatınıza bakın . ak parti akparti oylar onun olsun ne olacaksa olsun ama biran önce şehitlerin daha fazla kanı dökülmesin o parti bu parti gelsin basbakan olsun demiyorum ALLAH hayırlı olan parityi başımıza getirsin diyorum bunuda anlamadınızsa eğer. bilmem anlatabildimmi.
at gözlüklü edebiyata gelince ben tüm edebiyatı bilmesemde incelerim fikir sahibi olurum ama en kötüsü ne biliyormusunuz beyin yıkama edebiyatı siz kendi edebiyatınıza bakın . ak parti akparti oylar onun olsun ne olacaksa olsun ama biran önce şehitlerin daha fazla kanı dökülmesin o parti bu parti gelsin basbakan olsun demiyorum ALLAH hayırlı olan parityi başımıza getirsin diyorum bunuda anlamadınızsa eğer. bilmem anlatabildimmi.