Foto Galeri Malatya’da Yüzde 70’i Altın Kaplama Olan Apartman

Malatya’da 24 milyon TL’ye mal olan ve yüzde 70’i altın kaplama olan apartman sahibini bekliyor. Apartmanda daire fiyatları 3 ile 4.5 milyon arasında değişiyor.

altin-kaplama-1.jpg altin-kaplama-1.jpg


Malatya’da büyük bir bölümü altın kaplama olan apartman görenleri hayrete düşürüyor.

altin-kaplama-2.jpg altin-kaplama-2.jpg


Altının değerinin her geçen gün arttığı bugünlerde Malatya’da yüzde 70’i altın kaplama olan 4 katlı apartman tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Hacı Abdi Mahallesi’ndeki mimari, Doğu Anadolu’da tek, Türkiye genelinde ise nadir örnekleri bulunan özellikler taşıyor.


altin-kaplama-3.jpg altin-kaplama-3.jpg



Görenlerin ‘saray’ diye adlandırdığı apartmanın her dairesinde musluklar ve kapı kulpları 24 ayar altın kaplamadan oluşuyor. Duvar süslemeleri ve mobilyaları da altın varaktan olan yapıdaki işlemlerde bir ressam titizliğiyle çalışılmış olması ise görenlerin ağzını açık bırakıyor. İçindeki eşyalardan dekorasyonuna kadar her şeyi el yapımı olan mimaride diğer yapılardan 100 kat daha pahalı ve dayanıklı malzeme kullanıldı.


altin-kaplama-4.jpg altin-kaplama-4.jpg



Toplam 24 milyon TL’ye mal olan apartmanın dubleks dairesinde oturmak isteyenlerin 4,5 milyon TL’yi gözden çıkarması gerekirken standart daireler ise 3 milyon TL’den satışa sunuluyor.


altin-kaplama-5.jpg altin-kaplama-5.jpg



Yapıyla ilgili açıklamalarda bulunan şirket sorumlusu Özgür Şahin, mimaride kullanılan malzemenin çok hassas olduğunu belirterek, malzemelerin yurt dışından getirildiğini söyledi. Şahin, “Dış cephe tamamen bir saray edasında. Tavan ve duvar işlemleri altın yaldızlıdır. Mimaride kapı kolları ve musluklarda 24 ayar altın kaplama kullanılmış olup, mobilyalar altın yaprak ile işlenmiştir. Süslemelerde ise altın yaldız ve kristaller kullanılmıştır. Çelik kapılar özel güvenlikle tasarlanmıştır. Kapılarda parmak okuma sistemi mevcuttur. Özel bir güvenlik sistemi ile korunmaktadır” diye konuştu.


altin-kaplama-6.jpg altin-kaplama-6.jpg



4 yılda bitirilen ve mimarisiyle sarayları andıran apartmanın yeni sahiplerinin veya sahibinin kim olacağı ise merak konusu.


altin-kaplama-7.jpg altin-kaplama-7.jpg
 
Bu bina mahalle arasında sıradan bir yer. Bu parayı kesinlikle haketmiyor. Bina kapısından çıkınca direk sokak :) Özel bir konumu yok. Yapan ne kafaya yaptıysa hemen satılacağını sanmıyorum. İçerisi sadece süsleme ile düzenlenmiş ve bu parayı bir tek daireye verene kadar on katlı apartman yaparım. Gereksiz ve hiçbir özelliği olmayan bir mekan. Satın alacak insan acaba hangi kafayla onca parayı buraya gömecek merak ediyorum.
 
Fotoğrafı görünce benim de ilk dikkatimi çeken o oldu. O kadar parayı verdikten sonra bahçeli, güvenlikli lüks villalar alınır. Varsın süslemeleri altın kaplama olmasın... :D

Bu bina gösterişi seven parası bol araplara hitap ediyor, ancak onlar satın alırlar. Aklı başında, parasının kıymetini bilen hiç kimse o eve kuruş vermez...
 
Aynen. Dediğim gibi bina sıradan bir mahalle içinde. Çokta güzel bir mekan değil. Bina güzel olabilir ama mekan da önemli. Buraya yakın bir yer daha var. Aşağısı çevre yolu , yukarısı şehir merkezinin en güzel caddesi. Hem merkezi yerde hem de akıllı bina. Fiyatı da 1 milyon tl. Bir daire için bu para bile fazla derken millet 4 milyona ev satıyor :)
 
“Yogurdu cok olan neresine sürecegini bilemezmis“
O hesap adamin parasi cokmus, parayi satafata harcamis. Tabi her “Kör saticinin, birde kör alicisi olurmus“ dogru bir müsteri cikar.
 
Konu 10 ağustos 2018 bina hala boş :)

Dün geçtim ömünden ilk günkü gibi tertemiz :D
 
Parası bol araplar o taraflardan geçmemiş demekki. hahaha
 
geçseler de bina nın bulunduğu yer normal bi mahalle. bi özelliği yok. bu binaya ne kiracı gelir ne de satın alan çıkar. bir daire 4 milyon tl.

yine de parası çok aklı yok zengin bi arap bekleniii hahaha
 
Yazık emek verilmiş binayı aldım gitti hahaha,hepinize bir daire veriyom beleş:)
Şaka bir yana o mutahit kendini kaf dağında görmüş hahaha
Araplar İstanbul'un yarısını aldı arkadaşlar,bütün rezidans lar Arapların👳
 
Aradan 4 yıl geçmiş. Bu binaya ne oldu acaba? Depremden etkilendi mi?
 
Bunlar da ilginizi çekebilir...
Yeni Camii - Hacı Yusuf Camii (Malatya)
  • Ugur
  • Ugur,
  • Ansiklopedi
  • 3    90
Malatya
  • Evliya Çelebi
  • Evliya Çelebi,
  • Şehirler
  • 5    4K
Malatya’nın Tohma Vadisi içindeki Kudret Havuzu
  • Kaptan43
  • Kaptan43,
  • Gezi - Turizm
  • 0    2K
Herkesi ‘gardaş’ bilen şehir: MALATYA
  • MURATS44
  • MURATS44,
  • Ansiklopedi
  • 0    2K
Geri