Sıla Yolu Sılayolculuğunu Hırvatistan üzerinden geçerek yapacak olanlar bu evrağı doldurmaları gerekiyor.

Kaptan43

5 Yıldızlı Kaptan
Katılım
16 Nisan 2013
42.jpg


Hırvatistan’dan geçmek isteyenlere bu sorular soruluyor​

Sılayolu ülkesi Hırvatistan uzun bir aradan sonra sınır geçişleriyle ilgili açıklama yaptı. Ülke, koronavirüsle mücadelede olumlu sonuçlar alınan 10 AB / Schengen ülkesinden geleceklere giriş izni verildiğini açıkladı. Bu ülkeler şunlar: Almanya, Avusturya, Slovenya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya.

Bilgileri girmeleri gerekiyor​

Avusturya basınında yer alan haberlere göre bu ülkelerden gelenlerden sınırda bazı bilgiler isteniyor ve bir form dolduruluyor. Sınırda bekleme süresi olmaması için ise kişilerin önceden entercroatia.mup.hrinternet sitesini ziyaret etmeleri ve bu bilgileri önceden sisteme girmeleri isteniyor.

Sadece 2 dilde​

Aşağıda ekran görüntüsünü sizinle paylaştığımız bu sitede şu an ne yazık ki sadece 2 dilde hizmet veriliyor: İngilizce ve Hırvatça. İleriki günlerde diğer Avrupa dillerinin de buna eklenmesi bekleniyor.

Bu sorular soruluyor​

İnternetteki formu dolduranlara şu sorular soruluyor: İsim, soyisim, doğum tarihi, seyahat belge şekli (Pasaport / AB kimliği), belge numarası, covid hastalığı geçirdiniz mi? Son 14 gün içinde yaşadığınız ülkeden dışarı çıkış yaptınız mı?, karantina altına alındınız mı?

Diğer ülkelerden gelenlerle nasıl bir uygulama yapılacağı büyük ihtimalle kısa süre sonra açıklanacak.


Bildschirmfoto-2020-06-01-um-10-44-28-1.png



Bildschirmfoto-2020-06-01-um-10-44-38-1.png



Kaynak
 
Bunlar da ilginizi çekebilir...
Geri