Ugur Administrator 10 Şubat 2021 #22 TB Toc-1.0.1 güncellemesiOtomatik İçindekiler tablosu özelliği eklendi. Ayarlardan belirlediğiniz sayıdaki H2 etiketinden sonra ilk H2 etiketinin üstüne otomatik olarak İçindekiler tablosu eklenir. Manuel olarak eklemeye gerek kalmadı. Önceden eklenen varsa o konuya otomatik olarak İçindekiler tablosu eklenmez. tb-toc-8f68f8af218a7e048.webp
TB Toc-1.0.1 güncellemesiOtomatik İçindekiler tablosu özelliği eklendi. Ayarlardan belirlediğiniz sayıdaki H2 etiketinden sonra ilk H2 etiketinin üstüne otomatik olarak İçindekiler tablosu eklenir. Manuel olarak eklemeye gerek kalmadı. Önceden eklenen varsa o konuya otomatik olarak İçindekiler tablosu eklenmez. tb-toc-8f68f8af218a7e048.webp
Tevfik Aktif Üye 10 Şubat 2021 #23 @Ugur abim vatandaşa kulak veriyor Abim çok teşekkür ederim Allah razı olsun bana gönderebilir misin rica etsem?
@Ugur abim vatandaşa kulak veriyor Abim çok teşekkür ederim Allah razı olsun bana gönderebilir misin rica etsem?
Tevfik Aktif Üye 10 Şubat 2021 #25 Ugur' Alıntı: Henüz tam bitirmedim test aşamasında. Bitince gönderirim. Genişletmek için tıkla ... Ya sen ne güzel administratörsün abi öyle sağ olasın var olasın
Ugur' Alıntı: Henüz tam bitirmedim test aşamasında. Bitince gönderirim. Genişletmek için tıkla ... Ya sen ne güzel administratörsün abi öyle sağ olasın var olasın
D Dedecim Yeni Üye 16 Şubat 2021 #27 Eklenti gerçekten süper .. Bu forumu daha önce vbulletin sistemi kullanırken hatırladım. Çok eski bir forum. Kalitelidir.
Eklenti gerçekten süper .. Bu forumu daha önce vbulletin sistemi kullanırken hatırladım. Çok eski bir forum. Kalitelidir.
Ugur Administrator 18 Şubat 2021 #28 Siteye aşırı yük bindirmesinden dolayı otomatik TOC ekleme özelliğini iptal ettim.
Ugur Administrator 21 Şubat 2021 #29 Otomatik ve manuel seçim TOC özelliği eklendi. otomanuel9b36b9ef38afa633.webp
Hasan Akyüz Üye 21 Şubat 2021 #30 Abi otomatik toc forumu yoruyor demiştin, bu durumu aştın mı, yoksa hala devam mı ediyor. Otomatik kullanabilir miyiz?
Abi otomatik toc forumu yoruyor demiştin, bu durumu aştın mı, yoksa hala devam mı ediyor. Otomatik kullanabilir miyiz?