Uzaydan Güncel Haber Ve Bilgi Platformu

Uzaydancom

Yeni Üye
Katılım
22 Nisan 2020
Yaş
31
Pablo Picasso der ki "Hayal edebildiğiniz herşey gerçektir." Bilindiği üzere Dünya'nın önde gelen ülkeleri uzay araştırmaları ve uzay teknolojileri alanında büyük yatırımlar yapıyor ve her geçen gün evrenimiz hakkında daha çok şey öğrenme fırsatına sahip oluyoruz. Sadece ufkumuzu açmakla kalmıyor, bu gelişmeleri takip etmek yaşamımızı, dünyayı, insanlığı daha anlamlı kılıyor. Geçtiğimiz bir iki yıl içerisinde ortaya çıkan ilk uzay ülkesi olarak kabul edilen Asgardia'ya vatandaşlık başvurusunda Türkiye ilk sıralarda yer aldı. Aynı zamanda NASA'nın Mars'a gönderdiği bir uzay aracı için yapmış olduğu elektronik bilet uygulamasında yine Türkiye rekor başvuru yaptı.

İşte bu durum gösteriyor ki aslında ülkemiz uzaya, astronomiye ve keşiflere oldukça ilgili. Uzaydan.com olarak Türkiye'nin Uzay Günlüğü sloganıyla uzaydan en güncel, etkileyici ve merak uyandırıcı haberleri okuyucularımızla buluşturmak için yola çıktık. Sosyal medya hesaplarımızda her gün ilginizi çekecek paylaşımlar yaparken web sitemizde de her hafta birçok makale yazarak yayınlamaya başladık. Toplumumuzda uzaya ilgi duyan insanlara hizmet vermeyi hedeflerken aynı zamanda ülkemizin uzay konusunda daha ön plana çıkması için bir nebze ufuk açacak bir platform olacaksak amacımıza ulaşmış olacağımızı düşünüyoruz.

NASA'dan haberleri, ISS Uzay İstasyonu'ndan son gelişmeleri, Hubble Uzay Teleskobu'nun çektiği özel görüntüleri, uzaya uçuşları, uzaya gönderilecek araçları ve uyduları, bilim ve teknoloji alanındaki yenilikleri ve daha fazlası için ürettiğimiz içerikleri Uzaydan.com adresinden ve @Uzaydancom Twitter, İnstagram hesaplarımızdan takip edebilirsiniz... Amacımız uzay, astronomi ve keşif konularında gerçek bir güncel başvuru kaynağı olmak.
 
Geri