Aktif Üye
- Görüntüleme: 6K
- Cevaplar: 4
Merhaba arkadaşlar müsadenizle birkaç düşünce paylaşmak istiyorum..
Her konuda olduğu gibi katılır, yada katılmazsınız, ama lütfen saygıyı elden birakmayalım....
Önce kendimize saygımızı unutmayalım, sonra karşımızdakinin fikir ve görüşlerine...
Unutmayın karşınızdaki bir insan... Haktan ötürü saygı duyun ve sevin...
Yazıma birsöz üzerinden açılım yapacağım
" Ben Hür Doğdum Hür Yaşarım, Kime Ne, Kime Ne..."
Bir zamanlar dört kıta yedi iklimde hüküm fermanı olan şanlı ecdadın torunlarının düştüğü hal içler acısı...
İşte yukarıda yazdığım sözle yetişiyor, yetiştiriliyorlar... Gerek filmlerle, gerekse her şeyi yapmakta özgür olduklarını düşünmelerini sağlayacak
avrupayi yaşam biçimlerini savunan eğitimle...
O, yeryüzü ahalisini ihya eden, mutluluk hazinelerini,saadet definelerini okyanus ötesine taşıyan,ruhları ulvi alemlerin mihverine sevk eden, insanlığa medeniyet dersi veren
örf ve adetlerimizikaldırdılar ve yerine densizliğin tabelasını astılar...
" HÜR DOĞDUM HÜR YAŞARIM KİME NE, KİME NE..."
Densizliğe serbestlik olarak bakılıyor ve iffetli yaşamak ise yozluk olmuştur.....
Her konuda olduğu gibi katılır, yada katılmazsınız, ama lütfen saygıyı elden birakmayalım....
Önce kendimize saygımızı unutmayalım, sonra karşımızdakinin fikir ve görüşlerine...
Unutmayın karşınızdaki bir insan... Haktan ötürü saygı duyun ve sevin...
Yazıma birsöz üzerinden açılım yapacağım
" Ben Hür Doğdum Hür Yaşarım, Kime Ne, Kime Ne..."
Bir zamanlar dört kıta yedi iklimde hüküm fermanı olan şanlı ecdadın torunlarının düştüğü hal içler acısı...
İşte yukarıda yazdığım sözle yetişiyor, yetiştiriliyorlar... Gerek filmlerle, gerekse her şeyi yapmakta özgür olduklarını düşünmelerini sağlayacak
avrupayi yaşam biçimlerini savunan eğitimle...
O, yeryüzü ahalisini ihya eden, mutluluk hazinelerini,saadet definelerini okyanus ötesine taşıyan,ruhları ulvi alemlerin mihverine sevk eden, insanlığa medeniyet dersi veren
örf ve adetlerimizikaldırdılar ve yerine densizliğin tabelasını astılar...
" HÜR DOĞDUM HÜR YAŞARIM KİME NE, KİME NE..."
Densizliğe serbestlik olarak bakılıyor ve iffetli yaşamak ise yozluk olmuştur.....