Ercep
topragizbiz.com
- Görüntüleme: 16K
- Cevaplar: 24
Tarlaya Ektim Soğan , Yaktı bizi ERDOĞAN..

- Önceki Konu
- Sonraki Konu

Ercep
topragizbiz.com
BULUT
Super Moderator
Ercep
topragizbiz.com
bunu chp li yada bdp li biri saçmalamıştır.
BULUT
Super Moderator
Ercep
topragizbiz.com
Bu kadar gereksiz bir şarkıyı türküyüde başkası yapmaz zaten. Senin şahsınla ilgim yoksen nasıl bu hükümeti sevmiyoırsan bende chp yi sevmiyorum. Köylüyü düşünen chp yse onlar yapmıştır. saçmalık yani. başka , daha güzel bir türkü yapsalardı ya. gezi parkı türküsü
![]()
Kaptan43
5 Yıldızlı Kaptan
BULUT
Super Moderator
ben chp liyim hayirdir derdin nedir chp ile sacmalama sözünü hic begenmedim bilgin olsun..
BULUT
Super Moderator
Ercep
topragizbiz.com
beğenmediysen üstad, bende konuyu beğenmedim. Nasıl ki hemen karşı geliyorsun bu video tamamen yalan ve saçmalık. kim yazarsa yazsın. chpli olarak desteklemeseydiniz zaten olmazdı. chp yide gördük. çiftçiyi memleketi ne hale getirdiğini. çok değerli başkanınızda ssk yı ne hale getirdi . sanki hükümet olsa çiftçi kurtulacak mı? chp nin geçmişi neyki geleceği de güzel olsun. Şu konuda chp nin bu ülkeye faydası vardı ,,, diyebileceğiniz bir tane konu var mı acaba.
zevkler ve renkler tartışılmazsa, konuyu başkalarının hoşuna gitmeyeceğini bilerek buraya açıyorsanız söylenecekleri de kabul etmeniz lazım. ben konu açarım kötülerim söylerim ama kimse bişey demesin . böyle bir mantık olamaz..Baştan sona doğru olan tek nokta var.Saçmalık.....![]()
Ercep
topragizbiz.com