A
avci
Aktif Üye
Cokmu merak ettin?
Benim merak ettigim hirsizlikmi utanc verici yoksa cenazeyle hicalakasi olmayan etkinlikmi?
Olaylara tarafsız bir gözle bakamaz hale geldik veya getirildik. Yanlış yapan bizim !!! taraftansa "yanlış yaptı" demek yerine "ama sizinkiler de şunu şunu yaptı" diyoruz. Siyasetimizin son geldiği nokta malesef bu...![]()
Cokmu merak ettin?
Anlamakta gocluk cekiyoyrum,neyimi,sunu benim yazim basit bir yazi eger bir arkadas Cumhurbaskaninin bir baska partinin uyesinin katin aktifitesindekiÖzgecan cinayetiyle, isçi maasinin nekadar oldugu arasinda nasil bir baglanti kuruluyor anlamadim gitti.
Diyelimki Özgecan'in katili geçim sikintisi yüzünden pisikolojisi bozuldu. Peki Münevver Karabulut'un katili fakir oldugu için mi vahsice bir cinayet isledi.
Bu tür cinayetleri isleyenler sapik olduklari için yapmistir arkadaslar. Konulari birbirine karistirmayalim.
Yazdiklarindan hicbir sey anlamadim biraz daha derli toplu aciklayabilirmisin.Konu belli zatlar olunca hatalar yanlışlar dile getirilmesin. Güzel mantık.
aktviteymiş. Gülerek keyf alarak dans ederek hareketli müzik eşliğinde şiddete karşı eylem yapmak. böyle bir eylem şeklide bu hareket ve tavırda ancak belli zihniyetlerdeki insanlarda olur ki, en güzel örneği bu. emek hırsızlığı derken heralde kimsenin maaşı vrilmiyor. Herkes açlıktan ölüyor. Memleket batıyor (!)
Utanılacak hallerini ancak böyle kapatıyorlar. Başka ne olacak ??? asıl çirkinlik aktivite(!) de cenazeyi böyle kullanmak.